Dr. Mădălina Petre

– Medicină Preventivă –

medicinapreventiva@drmadalinapetre.com

TERMENI SI CONDITII

Utilizatorul este de acord să accepte și să acționeze în conformitate cu Termenii și Condițiile de utilizare descrise aici, precum și orice modificări viitoare, prin utilizarea serviciului oferit de dr. Mădălina  Petre pe acest site.

Aceste tratamente alternativesunt eficiente in special in cazul afectiunilor functionale in care balonarea este determinata de o proasta functionare a organelor digestive fara ca sa existe evidenta unei afectiuni organice a acestora.

Ele sunt eficiente si in balonarea din bolile organice, dar intr-o mai mica masura si NU se folosesc singure in aceste situatiici alaturi de medicamente specifice din medicina conventionala.

TERMENI SI CONDITII GENERALE

Accesul și utilizarea acestui site web este supus următorilor Termeni și condiții. Prin navigarea acestor site-uri web și achiziționarea prin intermediul acestora, utilizatorul este de acord să acționeze în conformitate cu acești Termeni și Condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu conținutul acestora, utilizatorul trebuie să înceteze imediat accesul și/sau utilizarea acestui site web.

Dacă încălcați oricare dintre condițiile conținute aici, dreptul dumneavoastră de a accesa și de a utiliza acest site web va înceta imediat și, dacă este cazul, vom proceda la căi de atac legale.Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări Termenilor și Condițiilor din când în când fără a furniza nicio notificare prealabilă. Termenii și condițiile modificate intră în vigoare de la data la care sunt postate pe aceste site web.Deoarece acești Termeni și Condiții sunt modificați din când în când, ar trebui să îi verificați ori de câte ori vizitați acest site web.

Accesul în continuare la și utilizarea site-ului web reprezintă acceptarea dvs. a Termenilor și condițiilor modificate.„Dr. Mădălina Petre programe educationale” își rezervă dreptul de a utiliza datele personale pe care le-ați introdus pe acest site pentru a vă contacta direct și a trimite comunicații relevante în sfera serviciilor oferite de „dr. Mădălina Petre programe educationale” și fondatorul său Mădălina Petre  , în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

PRODUSE DIGITALE (cursuri, planificatoare, cărți electronice, programe de abonament) Cursurile, mini-cursurile, planificatorii și cărțile electronice sunt produse digitale în domeniul sănătății, puse la dispoziție digital și de obicei imediat după cumpărare.

PRODUSE DIGITALE – Acces Accesul la produsele digitale achiziționate este, în principiu, imediat. Cu excepția cazului în care este o pre-înregistrare sau pre-rezervare pentru ceva care va apărea doar la o dată ulterioară, specificată în momentul achiziției.Durata accesului la produs va fi stipulată în momentul achiziției. În cazul produselor cu acces nelimitat, conținutul poate (pentru a garanta acest acces fără limită de timp) să fie transferat pe alt format sau platformă, din motive de închidere a afacerii sau de abandonare a platformei inițiale pe care a fost creat produsul.

PRODUSE DIGITALE – Restricții de acces Accesul la produsele achiziționate poate fi eliminat sau condiționat în cazul în care produsul nu a fost plătit (plată returnată, plată în așteptare, anularea plății, netrimiterea dovezilor atunci când este necesar…) sau în cazul în care există vreo plată în așteptare în acel cont, chiar și dacă se referă la orice alt produs.Poate exista o restricție temporară a accesului din motive de întreținere a platformei, dar acest acces nu ar trebui să dureze mai mult de 48 de ore și va fi restabilit cât mai curând posibil.Ori de câte ori este posibil să anticipăm orice restricție de acces, vom comunica această restricție prin e-mail.

PRODUSE DIGITALE – Politica de rambursare Deoarece aceste produse pot fi descărcate sau accesate imediat, ele sunt disponibile imediat după efectuarea plății și din acest motiv nu există nicio rambursare.În cazul cursurilor online, ori de câte ori există acces imediat la conținutul prezent în curs, nu există loc pentru rambursări. În cazul cursurilor cu o anumită dată de începere, se poate solicita anularea înscrierii și rambursarea sumei plătite cu până la 72 de ore înainte de începerea cursului. Nu există  posibilitatea nici unui schimb al produsului achiziționat cu un alt produs. Indiferent dacă a existat sau nu acces la produs. Daca clientul alege plata in rate si nu onoreaza a doua plata, prima plata nu va fii returnata. Pentru a doua plata, acesta va primi un email in care va fi notificat pentru efectuarea celei ultimei plati, iar neefctuarea acesteia, va duce la excluderea din program si prima plata se va considera nerambursabila.

Returul banilor se va face la solicitarea clientului printr-un email la adresa thedocandenergy@natural-healings.com in primele 7 zile de la inceperea programului.

Daca exista retur, returul se va face prin aceeași metoda de plata in care a fost efectuata achiziția.

ACHIZIȚII: Facturarea se va face automat la achizitia produsului. Daca nu primiti factura contactati emailul Returul banilor se va face la solicitarea clientului printr-un email la adresa thedocandenergy@natural-healings.com.

Produsele și serviciile noastre au caracteristici specifice și pot necesita acces la o aplicație, un instrument sau alte programe sau materiale externe – întotdeauna gratuite – pentru a funcționa corect. Dacă acest lucru este valabil, aceste informații vor fi disponibile pe pagina de vânzare a produsului sau serviciului la care se referă. Asigurați-vă că aveți acces la tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de achiziție

ÎNAINTE DE A CUMPĂRA .În cazul oricăror îndoieli legate de funcționarea, prețul, conținutul, metoda sau orice altă problemă care implică produsele sau serviciile noastre, puteți oricând să vă clarificați întrebarea trimițând întrebarea la thedocandenergy@natural-healings.com. Faceți-o ÎNAINTE DE CUMPĂRARE, deoarece nu va exista nicio schimbare sau rambursare pentru necitirea paginilor de vânzare, neatenție, incapacitatea clientului de a utiliza instrumentele, aplicațiile sau materialele necesare pentru a vă bucura de achiziție sau orice motiv atribuit clientului.

AUTORIZARE DE DIVULGARE Toți clienții noștri de la cursuri atunci când efectuează o achiziție cu noi, ne acordă dreptul de a dezvălui pe rețelele noastre sociale, newsletter și alte platforme de comunicare că mărcile lor sunt clienții noștri.

UTILIZARE PERMISĂ Este permisă accesarea și utilizarea acestui site numai pentru funcții personale și necomerciale, ceea ce înseamnă că acest site ar trebui să fie accesat și utilizat numai direct de persoane private. Accesul și utilizarea acestui site web în afara contextului funcțiilor personale și necomerciale sunt strict interzise.Nu puteți utiliza acest site web: Pentru a folosi conținutul nostru sau serviciile și produsele noastre în scopuri comerciale;Pentru a modifica sau a face inginerie inversă oricărei părți a site-ului web;

Într-un mod care interferează, perturbă sau impune o povară suplimentară nerezonabilă sau disproporționată asupra sistemelor noastre de comunicații și tehnice, așa cum este stabilit de noi;

Utilizarea oricărui cod de computer automat, proces, program, robot, crawler de internet, spider, procesor de date, glisare sau screen scraping alternativă la computer, proces, program sau cod de sistem.

EXCLUDEREA RĂSPUNDERII Facem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile, materialele și cunoștințele de pe site-ul nostru sunt corecte și pentru a rectifica orice erori sau omisiuni cât mai curând posibil atunci când sunt notificate cu privire la acestea. Cu toate acestea, nu suntem responsabili dacă informațiile, materialele și cunoștințele de la terți de pe site sunt inexacte sau există erori sau omisiuni în date, materiale și informații.

RESPONSABILITATEA UTILIZATORULUI  Trebuie să finalizați înregistrarea ca parte a utilizării acestui site web. Numele de utilizator și parola trebuie să fie confidențiale și să nu fie dezvăluite sau partajate cu nimeni. Dacă decideți să împărtășiți astfel de informații cu cineva, sunteți pe deplin responsabil pentru toate activitățile desfășurate pe acest site folosind numele de utilizator și parola.Sunteți pe deplin responsabil pentru conduita dvs. pe acest site web și pentru conținutul dvs. de utilizator. Trebuie să vă asigurați că Conținutul dvs. de utilizator nu încalcă niciun drept la confidențialitate, dreptul de proprietate (cum ar fi dreptul de autor, drepturile la informații și mărcile comerciale) sau drepturile alternative ale oricărei terțe părți (inclusiv orice drepturi de confidențialitate).Sunteți de acord că veți fi tras la răspundere pentru orice daune, pierderi, pretenții, cereri, răspunderi sau cheltuieli (inclusiv mici taxe legale) pe care le putem suferi ca urmare a comportamentului dumneavoastră pe acest site web și/sau din cauza Conținutului dumneavoastră de utilizator.

 

Politica de retur: Returul banilor se va face la solicitarea clientului printr-un email la adresa thedocandenergy@natural-healings.com in primele 7 zile de la inceperea programului.

 

Informatii despre livrare: Dat fiind faptul ca produsele noastre sunt in exclusivitate online, livrarea va fii imediata, depinzand de tipul de produs achizitionat. Daca produsul este un curs ce contine mai multe module, acesul la acele module se va realiza imediat dupa efectuarea si confirmarea platii . Daca produsul nu este un curs ce contine mai multe moduluri, ci consta intr-o pagina statica ce contine un videoclip, atunci accesul la acea pagina va fi garantat imediat dupa efectuarea si confirmarea platii. Notificarea cu link-ul pentru accesul la produs va fi facuta pe email-ul dat de dvs. la cumpararea acestuia si se va putea accesa de pe site-ul web www.natural-healings.com prin link-ul din email.