Dr. Mădălina Petre

– Medicină Preventivă –

medicinapreventiva@drmadalinapetre.com

Ediția #3:  26 Aprilie

Chakrele noastre: Poarta către Echilibru și Vindecare!

Sesiunea care îți arată concret cum să cureți, echilibrezi și conectezi cele 7 chakre principale ale corpului!

Această sesiune va avea loc pe Zoom, pe data de 26 Aprilie, ora 19:00, iar durata aproximativă a acesteia va fi de 2 ore.

Toate emoțiile experimentate de noi de-a lungul vieții, sunt depozitate la nivelul celor 7 chakre principale sub formă de memorii energetice care, în timp, se transformă în convingeri și obiceiuri care ne influențează modul în care ne trăim întreagă viață!

*Sesiune susținută de Dr. Mădălina Petre – medic și profesor de medicină preventivă, fondatoarea Dr. Madalina Petre Medicină Preventivă.

Ce spun cei care au participat la celelalte ediții ale acestei sesiuni:

Imaginează-ți cum ar fi să menținem ca memorie energetică în aceste chakre doar experiențe pozitive care să rezoneze profund cu natura noastră unică!

Ei bine, am putea să ne trăim viața (pe care undeva, în adâncul sufletului nostru tânjim să o trăim): sănătoși și echilibrați emoțional, mulțumiți și împliniți cu ceea ce suntem și cu ceea ce experimentăm!

Este important să știi că 65,4% dintre pacienți consideră că utilizarea medicinei alternative și complementare este importantă pentru a ameliora sau vindeca diverse simptome. Și atunci, de ce unii nu o încercă?

Eu nu cred că aceste metode funcționează. Nu există studii științifice care să demonstreze eficiența lor.

Eu nu știu cum să folosesc terapiile alternative! Nu știu ce ar fi potrivit pentru mine.

Eu nu am timp să practic diverse tehnici de medicină alternativă. Am un job care mă solicită, în plus am grijă și de familie. Când să mai am timp să fac tehnicile, când zilnic apar tot felul de probleme de rezolvat?

 

Acestea sunt problemele cu care se confruntă în general orice persoană când vine vorba de adoptarea unor terapii pentru a vindeca sau preveni anumite simptome.

Fie nu crede că poate avea rezultate, fie nu are cunoștințele necesare, fie se confruntă cu lipsa timpului. Însă dacă vrei să vindeci sau previi cu adevărat, este necesar să te adresezi cauzei și nu doar simptomelor.

Și nu o spun doar eu, ci peste 45% dintre specialiștii din domeniul medical (cf. acestui articol). Dacă nu ajungi la cauza problemei tale de sănătate și te adresezi doar simptomelor, înseamnă că nu o să o vindeci. Atât de simplu!

În 2023, lucrurile încep să se schimbe în abordarea afecțiunilor fizice, nu doar cu medicina alopată, ci și cu folosirea în terapie a medicinei alternative și complementare. Dacă reușești să treci peste convingerile limitative care îți spun că terapiile alternative și complementare nu funcționează, vei vedea că nu este atât de greu să folosești terapii alternative, și nici nu ai nevoie de mult timp pentru a le practica, iar acestea chiar funcționează.

Vestea bună este că folosind tehnici de medicină energetică Eden (metode blânde cu ajutorul cărora influențăm energia subtilă a corpului nostru – ce fac parte din medicina preventivă) putem “curăța” chakrele, le putem echilibra și ajuta să comunice între ele într-un mod care să ne transforme întreagă viață într-o experiență extraordinară!

Uite ce rezultate au cei care practică tehnici de medicină preventivă:

Sesiunea “Chakrele noastre: Poarta către echilibru și Vindecare!” este pentru tine dacă vrei:

Să scapi de stresul și anxietatea care te apasă și să găsești liniștea interioară.

Să îți echilibrezi emoțiile și să te eliberezi de negativitate.

Să îmbunătățești sănătatea ta mentală și fizică în mod holistic.

Să experimentezi o creștere a energiei și a vitalității tale.

Să explorezi dezvoltarea personală și spirituală.

Să dezvolți relații interpersonale mai armonioase și pline de iubire.

Să descoperi o abordare alternativă și unică pentru sănătate și bunăstare.

Să îmbunătățești semnificativ calitatea vieții tale.

Să te alături unei comunități de oameni interesați de dezvoltare personală și sănătate holistică.

Ce sunt chakrele?

Cuvântul Hindu chakra înseamnă disc, vortex sau roată.

 

Rolul chakrelor constă în transportul energiei stagnante în afara corpului și transportul energiei proaspete în corp.

Fiecare chakra are rolul de a guverna funcționarea diverselor părți/ organe/ țesuturi/ structuri ale corpului, dar are și rolul de depozitare a experiențelor noastre fizice sau emoționale sub formă de memorie energetică.

Astfel, fiecare chakra codifică o parte a istoriei noastre personale și are o temă specifică.

Curățarea și echilibrarea energiile chakrelor ne îmbunătățește sănătatea fizică și emoțională.

Prețul pentru ediția #3:

lei247,00

Modul în care medicina preventivă mi-a schimbat viața…

Dr. Mădălina Petre, medic și profesor de medicină preventivă.

Practic medicina de mai bine de 20 de ani, având 2 specialități (medicină internă și gastroenterologie), iar de mai bine de 10 ani am studiat și apoi am folosit, mai întâi pentru mine și familia mea și mai apoi și pentru pacienți, diverse terapii complementare (presopunctura, medicina energetică Eden, uleiuri esențiale, remedii florale Bach, suplimente naturiste , ceaiuri) cu rezultate foarte bune în prevenția sau rezolvarea diferitelor afecțiuni, sub denumirea de Medicină Preventivă.

Pe planul dezvoltării personale, am urmat cursuri de marketing, public speaking, teatru și limbi străine: engleză, portugheză, spaniolă și franceză.

Am început în 2021 paginile Dr. Madalina Petre – Medicină Preventivă, cu 45.000 de urmăritori pe Facebook, 38.000 de urmăritori pe Instagram și 214.000 de urmăritori pe TikTok. Am creat grupurile de succes de Facebook și Telegram “Club de Medicină Preventivă cu Dr. Madalina Petre.”

Sunt soție și mamă a doi băieți.

 

Această sesiune este înregistrată și o vei putea accesa în secțiunea “Contul meu!”

 

Această sesiune va avea loc pe Zoom, pe data de 26 Aprilie, ora 19:00, iar durata aproximativă a acesteia va fi de 2 ore.

Cum arată structura acestei sesiuni:

  • În prima parte, vom “deschide” energetic corpul cu ajutorul  tehnicilor specifice de presopunctură și medicină energetică Eden – parte a medicinei preventive

  • În a doua parte, vom curăța și echilibra pe rând cele 7 chakre folosind tehnici de medicină energetica Eden – parte a medicinei preventive

  • În a treia parte, vom conecta chakrele folosind tehnici de medicină energetică Eden – parte a medicinei preventive,  pentru a crea un flux energetic constant și sănătos între chakra 1 și chakra 7; le vom conecta în spirală pornind de la chakra inimii pentru a trimite energia iubirii în experiențele noastre viitoare.

Bonusul acestei sesiuni:

Afli care sunt uleiurile esențiale care ajută la echilibrarea fiecărei chakre pe care le poți folosi chiar în timpul sesiunii pentru a crește efectul tehnicilor folosite, sau ulterior pentru a menține echilibrul creat. Acest bonus îl poți găsi în secțiunea Contul meu de pe site-ul nostru, odată ce ți-ai rezervat locul la acest webinar!

Material video în care îți voi arăta cum să menții echilibrată fiecare chakră, într-un mod rapid și ușor folosind tehnici de medicină energetică Eden – parte a medicinei preventive!

Acum gândește-te și analizează:

Cât te costă acum să rămâi cu efectele nocive pe care le provoacă zilnic stresul în viața ta, în termeni de simptome care te supară și medicamente chimice pe care le folosești pentru a scăpa de acestea? Cât te costă să nu petreci timp de calitate cu familia ta sau cu tine pentru că ești preocupat permanent de sănătatea ta?

Ce opțiuni ai la dispoziție? Cât timp  ți-ar lua să te documentezi și să efectuezi singur tehnicile, fără ghidaj din partea unui expert? Cum știi care tehnici funcționează și care nu?

De ce ar trebui să acționezi acum? 

Dacă nu ai acum grijă de tine, atunci când?

RON
  • RON
  • EUR
  • USD
  • GBP
  • AUD
  • CAD

Ai vreo întrebare? Vezi dacă găsești răspuns aici!

Pot urmări sesiunea mai târziu dacă nu am timp atunci când se desfășoară live?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings

Pot urmări lecțiile mai târziu dacă nu am timp în această perioadă?

Da, ai acces la această sesiune pe viață și te poți loga oricând pentru a o urmări. 

Care e structura acestei sesiuni?

Sesiunea este live, pe Zoom, durează aproximativ 2 ore, începe la ora 19:00 pe data de 8.12.2023.

Trebuie să am cunoștințe în medicina alternativă pentru a mă înscrie la această sesiune?

Nu, nu este necesară nicio cunoștință sau experiență medicală anterioară.

Cum știu că tot ceea ce învăț aici va avea efect?

Vei avea încă din primele minute de practică diferite experiențe kinestetice: furnicături la nivelul palmelor, senzația de căldură în zona în care se lucrează sau în tot corpul etc. La finalul sesiunii, te vei simți liniștit, echilibrat, calm, împăcat!

De ce aș plăti pentru niște informații pe care le primesc în această sesiune și pe care este posibil să le găsesc în mai multe materiale?

Într-adevăr, dacă ai la dispoziție câteva luni în care să studiezi mai multe materiale și să pui informația pe care o găsești acolo cap la cap, e posibil să obții aceiași înțelegere pe care o vei dobândi asupra chakrelor.

Dar, chiar dacă reușești asta, trebuie să înțelegi că informația nu e de ajuns.

Trebuie să practici tehnicile pe care le înveți.

Exact acest lucru îl vei face în cadrul acestei sesiuni!