Dr. Mădălina Petre

– Medicină Preventivă –

medicinapreventiva@drmadalinapetre.com

Descoperă Legătura Dintre Organele Tale și Energia Vitală cu

Dr. Mădălina Petre!

Ești gata să înțelegi cum funcționează organele tale nu doar fizic, dar și energetic?

Descarcă GRATUIT capitolul “Organele și Cele Cinci Elemente” din cartea “Miracolul medicinei preventive.

Madalina Petre Carte

CE VEI DESCOPERII?

 

01

Funcția Fizică și Energetică a Organelor: Află cum funcționează principalele organe ale corpului tău, cum ar fi rinichii, ficatul, stomacul, intestinele, inima, plămânii și altele, atât din punct de vedere fizic, cât și energetic.

02

Cinci Elemente Fundamentale: Explorează cum fiecare organ este influențat de unul dintre cele cinci elemente fundamentale (Apă, Lemn, Foc, Pământ și Metal) , care sunt structure energetice ce explica legatura dintre organe, emotii si trasaturi de caracter și cum aceste energii afectează sănătatea și echilibrul corpului tău.

03

Echilibrul Yin-Yang: Descoperă importanța menținerii unui echilibru energetic între organele Yin și Yang pentru a preveni bolile și a promova o stare de bine optimă.

Încă te întrebi cum să îți îmbunătățești sănătatea holistică?

Conceptul de echilibru între minte, corp și spirit nu este un mit! În acest capitol gratuit, Dr. Mădălina Petre îți va dezvălui secretele medicinei preventive și cum să folosești cunoștințele despre organe și cele cinci elemente pentru a-ți atinge starea de bine supremă.

Ce vei învăța?

În capitolul “Organele și Cele Cinci Elemente”, vei descoperi cum funcționează organele tale, atât din punct de vedere fizic cât și energetic. Dr. Petre explică detaliat rolul fiecărui organ principal și legătura acestuia cu unul dintre cele cinci elemente fundamentale: Apă, Lemn, Foc, Pământ și Metal.

Acest CAPITOL este perfect pentru:

– Persoanele care doresc să înțeleagă mai bine funcționarea corpului lor.

– Cei interesați de medicina tradițională chineză și cum poate aceasta să îmbunătățească sănătatea.

– Oricine dorește să-și echilibreze viața prin înțelegerea interacțiunilor dintre organele Yin și Yang.

– Terapeuti care doresc să adauge noi instrumente în rutina lor de sănătate.

Înscrie-te acum!

De ce să citești acest CAPITOL ?

– Informații valoroase și ușor de înțeles: Învățarea despre funcționarea fizică și energetică a organelor tale poate schimba modul în care îți gestionezi sănătatea.

– Perspective holistice: Descoperă legătura dintre sănătatea fizică și cea emoțională prin prisma medicinei tradiționale chineze.

– Expertiză medicală: Beneficiază de cunoștințele și experiența Dr. Mădălina Petre, specialistă în medicină internă și gastroenterology cu expertiza in medicina energetica Eden si medicina traditionala chineza care îmbină medicina modernă cu înțelepciunea tradițională.

Descarcă acum GRATUIT capitolul “Organele și Cele Cinci Elemente” și începe să aplici aceste cunoștințe pentru a-ți transforma sănătatea și viața.

Dr. Mădălina Petre îți va ghida pașii spre o viață plină de echilibru și sănătate. Nu rata șansa de a descoperi secretele medicinei preventive!

Descoperă cum să îți menții sănătatea prin echilibrul dintre organele tale și energia vitală!

Descoperă cum să îți menții sănătatea prin echilibrul dintre organele tale și energia vitală!