medicinapreventiva@drmadalinapetre.com

Descoperă cartea “Miracolul Medicinei Preventive”

Cum experimentam energia?

by Nov 17, 2021Blog – Romana

Cum experimentam energia corpului nostru?

Publicat de Dr. M. Petre pe aprilie 3, 2021

Dacă aș fi auzit o astfel de întrebare studenta fiind la facultatea de medicina , cel mai probabil ca aș fi ras și aș fi ignorat persoana ca m-a întrebat. Acum, la multi ani distanța, am învățat ca putem experimenta energia în foarte multe moduri și ce este cel mai important fiecare are propriul mod în care o percepe. De exemplu, Donna Eden al cărui curs despre medicina energetica l-am urmat, vede energia propriului corp dar în fiecare persoana cu care interacționează. Aceasta abilitate au avut-o și mama și bunica ei și o are și una dintre fetele ei. Pe alții i-am auzit ca pentru ei energia are gust, iar pentru alții energia are miros, dar cel mai frecvent energia este percepută la nivelul mâinilor ca o senzație de caldura sau de furnicături .

Eu percep energia atât la nivelul gurii sub forma unui gust iute , pe care nu-l pot defini exact, care apare atunci când conectez, doua puncte energetice diferite de la nivelul corpului. Am un deget de la o mana pe un meridian energetic și un deget de la cealaltă mana pe un alt meridian, de exemplu, si după câteva minute simt in cerul gurii un gust iute și știu ca atunci cele doua meridiane s-au conectat. Cum știu asta? Simplu prin metode cu care testezi aceasta conexiune. Dar cel mai des, atunci când lucrez pe mine sau pe o alta persoana , simt energia la nivelul mâinilor. O simt ca o simpla caldura sau, uneori, ca și cum aș introduce mâinile într-un lichid vâscos și cald și după un timp, caldura se transforma în mici înțepături, la fel cum simți atunci când apropii mâinile de ecranul televizorului sau de un aparat electric introdus în priza. Și ce este minunat aici este ca îmi dau seama , în funcție de cât de puternica este aceasta senzație, cât de aproape sau departe sunt de câmpul energetic al unui organ, meridian sau chakra.

Donna Eden vede noua sisteme energetice la nivelul corpului nostru. În mod asemanator au văzut și chinezii cu mii de ani în urma patternuri energetice și au creat ceea ce astăzi numim Medicina Tradițională Chineza(MTC) pe care se bazează acupunctura. Deosebirea dintre acupunctura și Medicina Energetica Eden(EEM) consta în faptul în loc sa folosim ac pentru a stimula și conecta diverse puncte energetice , folosim propriile degete sau chiar mâinile ceea ce face ca sa putem utiliza diverse tehnici pe noi înșine fără a mai avea nevoie de altcineva. Acesta a fost detaliul care mi-a îndreptat atenția spre EEM, dar ce m-a atras cel mai mult a fost faptul ca tehnicile sunt atât de ușor de făcut încât cele mai multe dintre ele pot fi realizate oricând ,oriunde și de către oricine.

În următoarea postare am sa scriu despre cum am folosit EEM pentru a-mi rezolva diverse probleme de sănătate dar și cum Donna Eden a reușit sa stăpânească cu aceste tehnici boala ei autoimună- scleroza multipla.

Te aster cu drag sa te ajut și pe tine sa te schimbi,

Dr Madalina Petre

madalinaileanapetre

madalinaileanapetre

0 Comments